Uw kind inschrijven bij Kids & co

Bij Kids & Co Child Care kunt u kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. Alle vaders en moeders vinden het spannend om hun kind voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf te brengen. Daarom wil je precies weten hoe het er daar aan toe gaat en wil je voor het zover is natuurlijk dat je kindje eerst komt wennen. Bij Kids & Co Child Care begrijpen we dat. Daarom nemen we alle tijd voor jou en je partner, je kind en jullie vragen. Neem gerust contact met ons op!

Tarievenoverzicht Kids & Co Child Care
Per 1 januari veranderd er een hoop voor u in de kinderopvang! De belangrijkste punten kunt u lezen in ‘wat veranderd er in 2016 voor u?’. De tarieven voor de dagopvang veranderd per 1 januari 2016. Kids & co hanteert het volgende uurtarief: per 1 januari 2016 €7,18 per uur. De tarieven voor de buitenschoolse opvang veranderd niet en blijft hetzelfde als in 2015. Kids & co hanteert het volgende uurtarief: per 1 januari 2016 €6,69 per uur.

Proefberekening Belastingdienst
Wilt u weten hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen? Op de site van de Belastingdienst kunt u een proefberekening maken. Klik op de volgende link om een proefberekening te maken: http://www.toeslagen.nl/reken/toeslagen/hoeveel.html

Wat veranderd er in 2016 voor u?

Vanaf 1 januari 2016 ontvangen werkende ouders voor elk kind een hogere kinderopvangtoeslag dan in 2015. De hoogte van de stijging is afhankelijk van het gezamenlijk inkomen van een gezin.

Toeslagpercentages
Belangrijkste reden waarom de kinderopvangtoeslag hoger wordt en werkende ouders dus netto minder betalen voor de kinderopvang is de stijging van de kinderopvangtoeslagpercentages. Voor het eerste en tweede kind wordt het toeslagpercentage voor alle ouders verhoogd met 5,8 procent. Hierbij zijn de allerhoogste toeslagpercentages gemaximeerd op respectievelijk 93% en 94%.

Maximaal te vergoeden uurtarieven
Het maximumuurtarief voor de dagopvang waarop de toeslagpercentages gelden, wordt verhoogd van €6,84 naar €6,89. Het maximumuurtarief voor de buitenschoolse opvang waarop de toeslagpercentages gelden, wordt verhoogd van €6,38 naar €6,42. De verhogingen van de maximumuurtarieven hebben als positief gevolg dat ouders over een groter gedeelte van hun rekening kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op via 070 211 44 00.

Contact gegevens

Swanenburgstraat 46
2531 RG
Den Haag

T: 070 - 211 44 00
E: kids-co@hotmail.com

Meer dan een kinderopvang!
Ontdek Kids & co!