Voor de grotere kinderen(leeftijd van 4 t/m 12 jaar)

Volgende halte: Basisschool! Oef, wat gaat dat toch snel. En wat verandert er ineens veel. Opletten, stil zitten, taal en rekenen, om maar eens een paar dingen op te noemen. Wat is er dan fijner dan een lekkere zachte bank om op neer te ploffen na zo’n drukke schooldag? Maar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes waarmee je allerlei spannende avonturen kunt beleven.

Kids & Co Child Care biedt buitenschoolse opvang van maandag tot en met vrijdag in de 40 reguliere schoolweken buiten de schoolvakanties (tussen einde schooltijd en 18.00uur) en in de vakantieweken (tussen 7.00 en 18.00uur). Ook tijdens marge- of studiedagen van de scholen met wie wij samenwerken zijn wij geopend (tussen 7.00 tot 18.00uur). Bij Kids & Co Child Care kunt u, in overleg, ook terecht voor voorschoolse opvang.

Samen ontdekken wij steeds weer iets nieuws. Het is fijn om te leren waar je goed in bent en waar je veel plezier aan beleeft. Is het tekenen, muziek, natuur of houd je van bouwen of misschien dansen? Kinderen die stralend vertellen over hun belevenissen van de dag, dat is de mooiste beloning voor ons werk!

Activiteiten op de BSO

Kinderen hebben na schooltijd ruimte nodig om zich te kunnen ontspannen en te spelen. Er zijn uitdagende activiteiten, maar kinderen mogen ook chillen en zich ‘vervelen’. De groepsruimte is ingedeeld in hoeken voor verschillende soorten spel, bijvoorbeeld door kasten, meubels en kleurige vloerkleden. Kinderparticipatie is voor ons heel belangrijk. Dit betekent dat kinderen mee kunnen denken over de inrichting van de groepsruimte.

Kids & Co Child Care heeft 2 aparte groepen Suikertuin (4 t/m 6 jaar) en Felis (6 t/m 12 jaar), zodat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tussen hun leeftijdsgenoten.

Het is belangrijk dat kinderen zich vrij voelen om op onderzoek uit te gaan. Daarom hebben wij een opendeurenbeleid. Spelen in een andere ruimte geeft kinderen de gelegenheid om hun wereld te vergroten. In overleg met de medewerkers mogen kinderen daarom gebruikmaken van andere ruimten in het kindercentrum. Zo kunnen ze aansluiting zoeken bij een andere groep, daar meedoen met activiteiten of even bij een broertje of zusje gaan kijken.

In de buitenschoolse opvang kiezen kinderen zelf hun activiteit, afgestemd op hun leeftijd en wensen. Tijdens de schoolvakanties organiseren we allerlei activiteiten zoals koken, dansworkshops etc. Daarnaast trekken wij er met de kinderen vaak op uit, naar de plaatselijke speeltuin, het park of het bos. Buiten de vakantie-activiteiten organiseert Kids & Co Child Care verschillende jaarlijks terugkerende evenementen, zoals het zomerfeest en fundraising.

Bent u benieuwd naar onze naschoolse opvang?
Neem gerust contact met ons op via 070 211 44 00.

Contact gegevens

Swanenburgstraat 46
2531 RG
Den Haag

T: 070 - 211 44 00
E: kids-co@hotmail.com

Meer dan een kinderopvang!
Ontdek Kids & co!