Kinderopvang in alle soorten en maten

Bij Kids & Co Child Care kunt u kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. Alle vaders en moeders vinden het spannend om hun kind voor de eerste keer naar het kinderdagverblijf te brengen. Daarom wil je precies weten hoe het er daar aan toe gaat. En wil je voor het zover is natuurlijk dat je kindje eerst komt wennen. Bij Kids & Co Child Care begrijpen we dat. Daarom nemen we alle tijd voor jou en je partner, je kind en jullie vragen. Neem gerust contact met ons op!

Voor de kleinsten (leeftijd van 0 t/m 4 jaar).

Bij Kids & Co Child Care doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Dit doen wij onder andere door zo veel mogelijk met vaste pedagogisch medewerkers te werken. Wij zorgen voor een vertrouwd gezicht voor u en uw kind.

Bij de dagopvang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar terecht. Er is een babygroep (van 0 – 1½ jaar) en een peutergroep (van 1½ tot 4 jaar). U kunt zowel halve dagopvang (van 7.00 tot 12.00uur of van 12.00 tot 18.00uur) als hele dagopvang (van 7.00 tot 18.00uur) afnemen. Dagopvang bieden wij van maandag tot en met vrijdag.

Omdat wij graag met u meedenken, biedt Kids & Co Child Care u ook de mogelijkheid om flexibele uren aan te vragen. Heeft u vragen en/of interesse m.b.t. de flexibele uren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren u hier graag persoonlijk over.

Activiteiten in de dagopvang

Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze en tempo. Kinderen gaan graag op ontdekkingstocht en hebben alle ruimte nodig om zichzelf te ontplooien. De pedagogisch medewerkers geven de kinderen deze ruimte, maar bieden daarnaast ook leuke en afwisselende activiteiten aan, die kinderen uitdagen om verder te ontwikkelen en te ontdekken. Dit doen we door aan de hand van de algemene ontwikkelingen, die wetenschappelijk onderzocht zijn, activiteiten aan te bieden per leeftijd. Meer hierover leest u in ons pedagogisch beleidsplan. Daarnaast trekken wij er met de kinderen vaak op uit, naar de plaatselijke speeltuin, het park of het bos.

Bent u benieuwd naar onze dagopvang?
Neem gerust contact met ons op via 070 211 44 00.

Contact gegevens

Swanenburgstraat 46
2531 RG
Den Haag

T: 070 - 211 44 00
E: kids-co@hotmail.com

Meer dan een kinderopvang!
Ontdek Kids & co!